СДС: Хеликоптер неће сакрити слику о здравству

Реагујући на промоцију санитетског хеликоптера у СДС-у су рекли да се ради о класичном предизборном трику и да никакви ремонтовани хеликоптери не могу сакрити да је здравство Српске девастирано и готово уништено.

Република Српска 07.10.2014 | 14:42
СДС: Хеликоптер неће сакрити слику о здравству

Промоција санитетског хеликоптера у којој је учествовао врх Републике класична је предизборна промоција у сврху владајуће странке увјерени су у Српској демократској странци.

Тврде да никакви ремонтовани хеликоптери не могу сакрити слику у здравству Републике Српске.

Осим тога што је промоција санитетског хеликоптера маркетиншки трик, ни идеја није оригинална тврде у СДС-у.

Кажу да су они то предлагали још прије три године, али да је бивши министар Ранко Шкрбић одбио такав приједлог.

У СДС-у су оптужили врх Републике и владајућу странку да су уништили здравствени систем у Републици Српској и да за то нико никада није одговарао.

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

инсајдер

07.10.2014 13:34

Богданић без аплауза остао. Међу званицама сви Шкрбићеви тајкуни на челу са Мехом Боснамед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.10.2014 13:42

Ста им вриједи хеликоптер који це радити наредних мјесец дана. Доктори без плата, или јадно плацени..и даље цекају да им неко несто набаци на кафу..и даље раде без услова и апаратуре, цак и љекова..и даље раде у јадној и девастираној болници. Али вазно да нам је нова зграда Владе, и да имамо ауто-пут, ако га моземо тако назвати... млади одлазе из дрзаве, они сто остану, гледају родитеље како се пате у пензији..не зене се до 40-е, јер немају услова..посла..али добро, ево имамо сад хеликоптер мјесец дана, сад смо све проблеме ријесили. Иако нам је ватрогасцима без опреме и даље потребно неколико сати да ослободе софера из смрсканог возила. Док је Њемацка досла на максималних 20минута...

ОДГОВОРИТЕ