SDS: Helikopter neće sakriti sliku o zdravstvu

Reagujući na promociju sanitetskog helikoptera u SDS-u su rekli da se radi o klasičnom predizbornom triku i da nikakvi remontovani helikopteri ne mogu sakriti da je zdravstvo Srpske devastirano i gotovo uništeno.

Republika Srpska 07.10.2014 | 14:42
SDS: Helikopter neće sakriti sliku o zdravstvu

Promocija sanitetskog helikoptera u kojoj je učestvovao vrh Republike klasična je predizborna promocija u svrhu vladajuće stranke uvjereni su u Srpskoj demokratskoj stranci.

Tvrde da nikakvi remontovani helikopteri ne mogu sakriti sliku u zdravstvu Republike Srpske.

Osim toga što je promocija sanitetskog helikoptera marketinški trik, ni ideja nije originalna tvrde u SDS-u.

Kažu da su oni to predlagali još prije tri godine, ali da je bivši ministar Ranko Škrbić odbio takav prijedlog.

U SDS-u su optužili vrh Republike i vladajuću stranku da su uništili zdravstveni sistem u Republici Srpskoj i da za to niko nikada nije odgovarao.

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

insajder

07.10.2014 13:34

Bogdanić bez aplauza ostao. Među zvanicama svi Škrbićevi tajkuni na čelu sa Mehom Bosnamed.

ODGOVORITE
Name

Nikola

07.10.2014 13:42

Sta im vrijedi helikopter koji ce raditi narednih mjesec dana. Doktori bez plata, ili jadno placeni..i dalje cekaju da im neko nesto nabaci na kafu..i dalje rade bez uslova i aparature, cak i ljekova..i dalje rade u jadnoj i devastiranoj bolnici. Ali vazno da nam je nova zgrada Vlade, i da imamo auto-put, ako ga mozemo tako nazvati... mladi odlaze iz drzave, oni sto ostanu, gledaju roditelje kako se pate u penziji..ne zene se do 40-e, jer nemaju uslova..posla..ali dobro, evo imamo sad helikopter mjesec dana, sad smo sve probleme rijesili. Iako nam je vatrogascima bez opreme i dalje potrebno nekoliko sati da oslobode sofera iz smrskanog vozila. Dok je Njemacka dosla na maksimalnih 20minuta...

ODGOVORITE