Терза: Ја суспендован?! Ма, јоок!

Вршилац дужности генералног секретара Црвене звезде не мари за забрану од шест месеци ван фудбала која му је изречена и каже да обавља своје дужности и да се неће жалити.

Фудбал 07.10.2014 | 19:30
Терза: Ја суспендован?! Ма, јоок!

Звездан Терзић не само да не мари за суспензију коју му је изрекла Дисциплинска комисија ФСС о шест месеци забране бављења фудбалским послом, већ ради "све у шеснаест".

Недавно је председавао седницу Заједнице Суперлиге, упркос забрани, али и чињеници да више није председник ОФК Београда.

Садашњи вршилац генералног секретара Црвене звезде истиче да он и даље долази на посао и да ће тако и бити. За њега суспензија не важи, јер је већ много пута поновио да не признаје одлуку коју су донели органи Томислава Караџића.

"Шта смем да радим? Све смем да радим! Нема прописа који је изнад Устава Србије, а ту имам загарантовано право на рад", изјавио је за "Журнал" и Терзић и рекао да се неће жалити.

Много буке подигло се око тога који клуб је представљао уствари Терзић на седници заједнице Суперлиге.

"Отишао сам тамо као представник Црвене звезде, а испред ОФК Београда је био Дракче Димитијевић. Имам овлашћење председника Скупштине Светозара Мијаиловића", разјаснио је Терзић.

Он је поновио да Звезда неће учествовати на Скупштини ФСС, која је заказана за среду.

"На циркусијади нећемо бити. Ко код има и мало етичких кодекса, неће присуствовати", изјавио је генсек Звезде и додао да ће црвено-бели наставити борбу за промену у фудбалској организацији, јер је она неопходна.

"Црвена звезда је заузела јасан став да до промена мора да дође. И тврдим да ће се то и догодити до децембра. Знамо и на који начин. Дали смо Караџићу 15. септембра џентлменски рок од месец дана да се изјасни и повуче, па зато не предузимамо ништа јавно до 15. октобра", јасно је поручио Терзић.

Звездан Терзић објаснио је релације са Томиславом Караџићем, након што се стекао утисак да његов лични однос са председником ФСС варира.

"Зашто мешате мој лични однос са Караџићем и релације Црвене звезде и фудбалске Србије са њим?! Да ли мислите да сам толики ауторитет да лични однос могу да пренесем на клупски? Толико је Караџић грешио у последњих шест година, да нема тог личног односа између нас који може да 'испегла ствар'. Народ не можеш да превариш. Нисам изговорио ниједну лошу реч против њега у претходних 15 дана. А он је нешто обећао пре 18. марта и све слагао", изјавио је Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар