Terza: Ja suspendovan?! Ma, jook!

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde ne mari za zabranu od šest meseci van fudbala koja mu je izrečena i kaže da obavlja svoje dužnosti i da se neće žaliti.

Fudbal 07.10.2014 | 19:30
Terza: Ja suspendovan?! Ma, jook!

Zvezdan Terzić ne samo da ne mari za suspenziju koju mu je izrekla Disciplinska komisija FSS o šest meseci zabrane bavljenja fudbalskim poslom, već radi "sve u šesnaest".

Nedavno je predsedavao sednicu Zajednice Superlige, uprkos zabrani, ali i činjenici da više nije predsednik OFK Beograda.

Sadašnji vršilac generalnog sekretara Crvene zvezde ističe da on i dalje dolazi na posao i da će tako i biti. Za njega suspenzija ne važi, jer je već mnogo puta ponovio da ne priznaje odluku koju su doneli organi Tomislava Karadžića.

"Šta smem da radim? Sve smem da radim! Nema propisa koji je iznad Ustava Srbije, a tu imam zagarantovano pravo na rad", izjavio je za "Žurnal" i Terzić i rekao da se neće žaliti.

Mnogo buke podiglo se oko toga koji klub je predstavljao ustvari Terzić na sednici zajednice Superlige.

"Otišao sam tamo kao predstavnik Crvene zvezde, a ispred OFK Beograda je bio Drakče Dimitijević. Imam ovlašćenje predsednika Skupštine Svetozara Mijailovića", razjasnio je Terzić.

On je ponovio da Zvezda neće učestvovati na Skupštini FSS, koja je zakazana za sredu.

"Na cirkusijadi nećemo biti. Ko kod ima i malo etičkih kodeksa, neće prisustvovati", izjavio je gensek Zvezde i dodao da će crveno-beli nastaviti borbu za promenu u fudbalskoj organizaciji, jer je ona neophodna.

"Crvena zvezda je zauzela jasan stav da do promena mora da dođe. I tvrdim da će se to i dogoditi do decembra. Znamo i na koji način. Dali smo Karadžiću 15. septembra džentlmenski rok od mesec dana da se izjasni i povuče, pa zato ne preduzimamo ništa javno do 15. oktobra", jasno je poručio Terzić.

Zvezdan Terzić objasnio je relacije sa Tomislavom Karadžićem, nakon što se stekao utisak da njegov lični odnos sa predsednikom FSS varira.

"Zašto mešate moj lični odnos sa Karadžićem i relacije Crvene zvezde i fudbalske Srbije sa njim?! Da li mislite da sam toliki autoritet da lični odnos mogu da prenesem na klupski? Toliko je Karadžić grešio u poslednjih šest godina, da nema tog ličnog odnosa između nas koji može da 'ispegla stvar'. Narod ne možeš da prevariš. Nisam izgovorio nijednu lošu reč protiv njega u prethodnih 15 dana. A on je nešto obećao pre 18. marta i sve slagao", izjavio je Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar