Родитељи:Надали смо се да то није Ивана

ДНК анализа потврдила је да убијена девојчица, чије је тело пронађено пре пет дана на Петловом брду, јесте Ивана Подрашчић (14) из Батајнице. Породица страдале девојчице не нада се више. Прихватили су да је то њихова Ивана.

Србија 07.10.2014 | 09:43
Родитељи:Надали смо се да то није Ивана

С резултатима ДНК анализе јуче се помирила и њена породица, која је све време била уверена да је у питању грешка.

Инспектори Осмог одељења београдске полиције обавестили су Подрашчиће да се

Иако је већ након обдукције било познато да се ради о несталој девојчици из Батајнице, њени родитељи су све време тврдили да то није она.

Веровали су да је у питању грешка и тога су се држали последњих пет дана.

И тек јуче после подне, након што су стигли резултати ДНК анализе и пошто су инспектори отишли до породичне куће Подрашчића да их обавесте о томе, ова породица је прихватила да је убијена девојка њихова ћерка.

А кад је наша екипа стигла на лице места, отац Драго, мајка Нада и сестра Николина су били видно потресени.

Било је јасно да их је потврда ове вести додатно скрхала, а мајка Нада је, кроз сузе, тешила уплакану ћерку и још неколико рођака.

- Чекали смо да нам полиција званично јави да је у питању наша Ивана, нисмо хтели у то да поверујемо. Надали смо се до последњег тренутка да ипак то није она. Међутим, дошли су полицајци и рекли нам да је то сигурно. И то је то. Не знам шта да кажем више - рекао је тихим гласом девојчин рођак, кога је наш репортер затекао испред улазне капије Подршчића у Батајници.

Недуго потом, изашао је и отац Драго, који је новинарима прво упутио неколико грубих речи, али је после и он потврдио тужну вест.

- Да, то је она. Потврдили су нам да више нема сумње да је то моја ћерка. Желео бих да демантујем лажне гласине и писања новина да ми не желимо да преуземо Иванино тело. То није истина, већ смо се само надали да то није била Ивана - испричао је Драго Подрашчић.

 

Извор:Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар