Roditelji:Nadali smo se da to nije Ivana

DNK analiza potvrdila je da ubijena devojčica, čije je telo pronađeno pre pet dana na Petlovom brdu, jeste Ivana Podraščić (14) iz Batajnice. Porodica stradale devojčice ne nada se više. Prihvatili su da je to njihova Ivana.

Srbija 07.10.2014 | 09:43
Roditelji:Nadali smo se da to nije Ivana

S rezultatima DNK analize juče se pomirila i njena porodica, koja je sve vreme bila uverena da je u pitanju greška.

Inspektori Osmog odeljenja beogradske policije obavestili su Podraščiće da se

Iako je već nakon obdukcije bilo poznato da se radi o nestaloj devojčici iz Batajnice, njeni roditelji su sve vreme tvrdili da to nije ona.

Verovali su da je u pitanju greška i toga su se držali poslednjih pet dana.

I tek juče posle podne, nakon što su stigli rezultati DNK analize i pošto su inspektori otišli do porodične kuće Podraščića da ih obaveste o tome, ova porodica je prihvatila da je ubijena devojka njihova ćerka.

A kad je naša ekipa stigla na lice mesta, otac Drago, majka Nada i sestra Nikolina su bili vidno potreseni.

Bilo je jasno da ih je potvrda ove vesti dodatno skrhala, a majka Nada je, kroz suze, tešila uplakanu ćerku i još nekoliko rođaka.

- Čekali smo da nam policija zvanično javi da je u pitanju naša Ivana, nismo hteli u to da poverujemo. Nadali smo se do poslednjeg trenutka da ipak to nije ona. Međutim, došli su policajci i rekli nam da je to sigurno. I to je to. Ne znam šta da kažem više - rekao je tihim glasom devojčin rođak, koga je naš reporter zatekao ispred ulazne kapije Podrščića u Batajnici.

Nedugo potom, izašao je i otac Drago, koji je novinarima prvo uputio nekoliko grubih reči, ali je posle i on potvrdio tužnu vest.

- Da, to je ona. Potvrdili su nam da više nema sumnje da je to moja ćerka. Želeo bih da demantujem lažne glasine i pisanja novina da mi ne želimo da preuzemo Ivanino telo. To nije istina, već smo se samo nadali da to nije bila Ivana - ispričao je Drago Podraščić.

 

Izvor:Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar