Митро - вјерујемо у тебе!

Навијачи, тренер и играчи Андерлехта пружили су подршку младом српском нападачу Александру Митровићу, који је у малој кризи.

Фудбал 06.10.2014 | 23:15
Митро - вјерујемо у тебе!

Публика у Бриселу је на трибинама стадиона у недељу увече окачила транспарент подршке нашем играчи: "Митровићу, верујемо у тебе", како би помогли свом центарфоту да преброди лош период.

Митровић већ неколико мечева лоше игра, у среду се испромашивао против Борусије Дортмунд у Лиги шампиона, очекивало се да све надокнади у недељу против Генка, али је опет затајио (0:0).

"Он има недостатак самопоуздања, може много боље од овога, али још је млад. Погодиле су га критике и звиждуци, али се захвалио навијачима на подршци. Некад делује да је Митровић незаинтересован на терену, али није тако. Потребан му је одмор, да врати свежину. Надам се да ће показати карактер наредних недеља. Молим навијаче да подрже њега и остатак тима, имамо младу екипу", подржао је свог нападача и тренер Андерлехта Бесник Хаси.

У одбрану нашег репрезентативца стао је и искусни голман Андерлехта Силвио Прото.

"Колико је Митровић добрих лопти добио? Ниједну. Зато му је било тешко да се истакне. Разговаорао сам с њим пре утакмице. Он жели гол. али мора да буде стрпљив, голови ће доћи", рекао је Прото.

Митровић је одлично почео нову сезону, постигао је осам голова на 14 утакмица, али је последњи дао пре три меча.

Испред Митровића су сада репрезентативне обавезе, надамо се да ће "прорадити" у дресу Србије на гостовању Јерменији (11. октобар) и против Албаније (14) код куће, на старту квалификација за Европско првенство .

Коментари / 0

Оставите коментар