Mitro - vjerujemo u tebe!

Navijači, trener i igrači Anderlehta pružili su podršku mladom srpskom napadaču Aleksandru Mitroviću, koji je u maloj krizi.

Fudbal 06.10.2014 | 23:15
Mitro - vjerujemo u tebe!

Publika u Briselu je na tribinama stadiona u nedelju uveče okačila transparent podrške našem igrači: "Mitroviću, verujemo u tebe", kako bi pomogli svom centarfotu da prebrodi loš period.

Mitrović već nekoliko mečeva loše igra, u sredu se ispromašivao protiv Borusije Dortmund u Ligi šampiona, očekivalo se da sve nadoknadi u nedelju protiv Genka, ali je opet zatajio (0:0).

"On ima nedostatak samopouzdanja, može mnogo bolje od ovoga, ali još je mlad. Pogodile su ga kritike i zvižduci, ali se zahvalio navijačima na podršci. Nekad deluje da je Mitrović nezainteresovan na terenu, ali nije tako. Potreban mu je odmor, da vrati svežinu. Nadam se da će pokazati karakter narednih nedelja. Molim navijače da podrže njega i ostatak tima, imamo mladu ekipu", podržao je svog napadača i trener Anderlehta Besnik Hasi.

U odbranu našeg reprezentativca stao je i iskusni golman Anderlehta Silvio Proto.

"Koliko je Mitrović dobrih lopti dobio? Nijednu. Zato mu je bilo teško da se istakne. Razgovaorao sam s njim pre utakmice. On želi gol. ali mora da bude strpljiv, golovi će doći", rekao je Proto.

Mitrović je odlično počeo novu sezonu, postigao je osam golova na 14 utakmica, ali je poslednji dao pre tri meča.

Ispred Mitrovića su sada reprezentativne obaveze, nadamo se da će "proraditi" u dresu Srbije na gostovanju Jermeniji (11. oktobar) i protiv Albanije (14) kod kuće, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo .

Komentari / 0

Ostavite komentar