Да ли Америци "пријети" трећи Буш?

Бивши амерички председник Џорџ Буш изјавио је да би његов брат Џеб Буш могао да се кандидује за председника на изборима 2016. године.

Свијет 03.10.2014 | 16:46
Да ли Америци "пријети" трећи Буш?

Буш, који је Америку водио од 2001. до 2009. године, у разговору за Фокс њуз рекао је да је Џеб свестан тога шта је председнички посао, као и да је то "научио гледајући оца и мене".

Он је нагласио да стално охрабрује млађег брата да уђе у трку за шефа државе и додао да би Џеб био одличан у том послу.

"Наравно да му пружам подршку. Он каже да још увек ништа није одлучио, али знам да заправо јесте. Плус, вероватно не жели да га гура старији брат", рекао је 43. амерички председник.

Ово није први пут да неки од чланова породице Буш охрабрују Џеба да се кандидује. Њихов најмлађи брат Нил Буш казао је да је чак и њихов отац Џорџ Х. В. Буш, који је био на месту председника био од 1989. до 1993. године, желео да Џеб уђе у изборну трку упркос томе што је тадашња прва дама Барбара Буш сматрала да је „доста Бушева“ у Белој кући.

Наслућивања да би Америка могла да добије и трећег Буша проширила су се у априлу када је Џеб Буш рекао да жели да се кандидује за председника.


Коментари / 1

Оставите коментар
Name

валтер

03.10.2014 14:54

Доста висе забусавања , цесто се питам након Ирака и ста је урадио у тој земљи, из људског достојанства не могу да га назовем цовијек! Како мозе да спава мирно, и свег зла сто га је нањео другима да се идаље огласава ! Ако вец не мозе себи да пресуди, завуци се у свој брлог и сути!

ОДГОВОРИТЕ