Пјанић може бити Ромин Пирло!

Најодлучнији играч у римском тиму је дефинитивно Миралем. Има ту моћ да реши утакмицу једним потезом, као што Андреа ради последњих година у Јувентусу.

Фудбал 03.10.2014 | 15:15
Пјанић може бити Ромин Пирло!

Сјајни босански играч Миралем Пјанић је очарао Италију. Луцидним потезима, одличним додавањима и многим другим стварима је показао о каквом играчу се ради. Изузетак није био ни бивши играч Роме, а сада председник Уније играча Дамјано Томази.

- Најодлучнији играч у екипи је дефинитивно Пјанић. То је неко ко може да постане Ромин Андреа Пирло. Примера ради на мечу против Парме је голом из слободног ударца решио меч, као што то Пирло ради свих претходних година за Јуве - прича Томази за “Гол”.

Не спомиње се све ово без разлога, јер ће управо Јувентус и Рома играти у недељу. Додуше, није сигурно да ли ће њих двојица играти један против другог, јер се наступ Пирла због повреде доводи у питање.

- Можда управо Пјанић успе да реши тај меч. Да би Рома направила добар резултат мораће да обрати посебну пажњу на Карлоса Тевеза који је најзаслужнији за добре игре “црно-белих”. Шта год да се деси, сигуран сам да ћемо гледати веома добар и занимљив меч - закључио је Дамјано Томази.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xy

03.10.2014 15:05

Напријед мајсторе..! Рома је насла достојнаг насљедника за Францеска Тоттија..!

ОДГОВОРИТЕ