Pjanić može biti Romin Pirlo!

Najodlučniji igrač u rimskom timu je definitivno Miralem. Ima tu moć da reši utakmicu jednim potezom, kao što Andrea radi poslednjih godina u Juventusu.

Fudbal 03.10.2014 | 15:15
Pjanić može biti Romin Pirlo!

Sjajni bosanski igrač Miralem Pjanić je očarao Italiju. Lucidnim potezima, odličnim dodavanjima i mnogim drugim stvarima je pokazao o kakvom igraču se radi. Izuzetak nije bio ni bivši igrač Rome, a sada predsednik Unije igrača Damjano Tomazi.

- Najodlučniji igrač u ekipi je definitivno Pjanić. To je neko ko može da postane Romin Andrea Pirlo. Primera radi na meču protiv Parme je golom iz slobodnog udarca rešio meč, kao što to Pirlo radi svih prethodnih godina za Juve - priča Tomazi za “Gol”.

Ne spominje se sve ovo bez razloga, jer će upravo Juventus i Roma igrati u nedelju. Doduše, nije sigurno da li će njih dvojica igrati jedan protiv drugog, jer se nastup Pirla zbog povrede dovodi u pitanje.

- Možda upravo Pjanić uspe da reši taj meč. Da bi Roma napravila dobar rezultat moraće da obrati posebnu pažnju na Karlosa Teveza koji je najzaslužniji za dobre igre “crno-belih”. Šta god da se desi, siguran sam da ćemo gledati veoma dobar i zanimljiv meč - zaključio je Damjano Tomazi.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

xy

03.10.2014 15:05

Naprijed majstore..! Roma je nasla dostojnag nasljednika za Franceska Tottija..!

ODGOVORITE