Београд: Притвор убици дјевојчице

Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Дарку Костићу, осумњиченом за силовање и убиство 14-годишње дјевојчице Иване Подрашчић из Батајнице код Београда.

Србија 03.10.2014 | 13:27
Београд: Притвор убици дјевојчице

Костићу је одређен притвор због опасности од бјекства, те бојазни да би пуштањем на слободу ометао истражни поступак утицајем на свједоке који треба да буду саслушани.

Њему је одређен притвор и због постојања околности које указују да би у кратком временском периоду могао поновити извршење кривичног дјела.

Тијело девојчице која је нестала 31. јула, нађено је јуче у напуштеној кући у Раковици код Београда. Дарко Костић је вишеструки преступник и повратник у извршењу кривичних дјела, силоватељ и убица.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

кобац

03.10.2014 13:23

докажите прво па онда оптужите јесте неспособни вама је само важно привести неког И да се одма случај закључи да сте ви одрадили посо а што невини људи леже по затворима а криминалци И даље харају то вас не занима

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

03.10.2014 13:34

Немам коментара.Велика је штета сто нема смртне казне да буде за примјер и осталима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦ

03.10.2014 14:08

Овај има недјела колико хоћеш, серијски убица...а закони благи. Одлежао убиство старице, пљачке, насиље, излазио из затвора...враћао се. Кад пустиш психопату на слободу добијеш овакав резултат.

ОДГОВОРИТЕ