Beograd: Pritvor ubici djevojčice

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Darku Kostiću, osumnjičenom za silovanje i ubistvo 14-godišnje djevojčice Ivane Podraščić iz Batajnice kod Beograda.

Srbija 03.10.2014 | 13:27
Beograd: Pritvor ubici djevojčice

Kostiću je određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva, te bojazni da bi puštanjem na slobodu ometao istražni postupak uticajem na svjedoke koji treba da budu saslušani.

Njemu je određen pritvor i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti izvršenje krivičnog djela.

Tijelo devojčice koja je nestala 31. jula, nađeno je juče u napuštenoj kući u Rakovici kod Beograda. Darko Kostić je višestruki prestupnik i povratnik u izvršenju krivičnih djela, silovatelj i ubica.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

kobac

03.10.2014 13:23

dokažite prvo pa onda optužite jeste nesposobni vama je samo važno privesti nekog I da se odma slučaj zaključi da ste vi odradili poso a što nevini ljudi leže po zatvorima a kriminalci I dalje haraju to vas ne zanima

ODGOVORITE
Name

petar

03.10.2014 13:34

Nemam komentara.Velika je šteta sto nema smrtne kazne da bude za primjer i ostalima.

ODGOVORITE
Name

CC

03.10.2014 14:08

Овај има недјела колико хоћеш, серијски убица...а закони благи. Одлежао убиство старице, пљачке, насиље, излазио из затвора...враћао се. Кад пустиш психопату на слободу добијеш овакав резултат.

ODGOVORITE