Свађа Љајића и Ивановића!

Наводно је, сазнаје дневник Блиц, рекао фудбалер Роме када га је у 86. минуту сусрета са Француском селектор Адвокат увео у игру. Капитен Ивановић очитао му буквицу, Коларов наводно стао у Адемову заштиту.

Фудбал 03.10.2014 | 13:00
Свађа Љајића и Ивановића!

"Адем Љајић нема менталитет потребан за репрезентацију", образложио је селектор Дик Адвокат одлуку да у тим за утакмице са Јерменијом и Данском не уврсти Адема Љајића. Дневник Блиц, међутим, у штампаном издању истиче да је непосредни узрок Љајићевог избацивања из националног тима Србије сукоб са Браниславом Ивановићем?

Капитен Србије је наводно млађем колеги жестоко замерио на томе што је, када је у пријатељском сусрету са Француском улазио у игру у 86. минуту, клупи добацио: "Што ме зову кад ме уводе по три-четири минута. Ако немам места, боље је да ме изоставе".

Блиц даље наводи да је Љајићеве речи селектору пренео помоћник Жељко Петровић, те да је Ивановић одмах укорио Љајића и замерио му не само на непримереној изјави, већ и због "солирања на утакмицама и тренинзима"? Љајић му наводно није прећутао.

У његову одбрану стао је само Александар Коларов, који је према информацијама Блица, чак претио и одласком из репрезентације ако не буде помиловања за Љајића?!
"Ако за Љајића нема места у екипи, онда више не морају да зову ни мене", наводно је рекао Коларов, уверен да играч Љајићевих квалитета, како пише Блиц, "мора да има бољи третман".

Дик Адвокат очигледно се није обазирао на такву претњу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гранде

03.10.2014 12:24

Треба Љајић играти против својих (Албанија) у квалификацијама па тражи изговор да га не зову.

ОДГОВОРИТЕ