Svađa Ljajića i Ivanovića!

Navodno je, saznaje dnevnik Blic, rekao fudbaler Rome kada ga je u 86. minutu susreta sa Francuskom selektor Advokat uveo u igru. Kapiten Ivanović očitao mu bukvicu, Kolarov navodno stao u Ademovu zaštitu.

Fudbal 03.10.2014 | 13:00
Svađa Ljajića i Ivanovića!

"Adem Ljajić nema mentalitet potreban za reprezentaciju", obrazložio je selektor Dik Advokat odluku da u tim za utakmice sa Jermenijom i Danskom ne uvrsti Adema Ljajića. Dnevnik Blic, međutim, u štampanom izdanju ističe da je neposredni uzrok Ljajićevog izbacivanja iz nacionalnog tima Srbije sukob sa Branislavom Ivanovićem?

Kapiten Srbije je navodno mlađem kolegi žestoko zamerio na tome što je, kada je u prijateljskom susretu sa Francuskom ulazio u igru u 86. minutu, klupi dobacio: "Što me zovu kad me uvode po tri-četiri minuta. Ako nemam mesta, bolje je da me izostave".

Blic dalje navodi da je Ljajićeve reči selektoru preneo pomoćnik Željko Petrović, te da je Ivanović odmah ukorio Ljajića i zamerio mu ne samo na neprimerenoj izjavi, već i zbog "soliranja na utakmicama i treninzima"? Ljajić mu navodno nije prećutao.

U njegovu odbranu stao je samo Aleksandar Kolarov, koji je prema informacijama Blica, čak pretio i odlaskom iz reprezentacije ako ne bude pomilovanja za Ljajića?!
"Ako za Ljajića nema mesta u ekipi, onda više ne moraju da zovu ni mene", navodno je rekao Kolarov, uveren da igrač Ljajićevih kvaliteta, kako piše Blic, "mora da ima bolji tretman".

Dik Advokat očigledno se nije obazirao na takvu pretnju.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Grande

03.10.2014 12:24

Treba Ljajić igrati protiv svojih (Albanija) u kvalifikacijama pa traži izgovor da ga ne zovu.

ODGOVORITE