Серена се повукла из Пекинга, можда и из Сингапура!

Тек после магнетне резонанце ћу знати шта даље. Уколико се настави овако, онда је најпаметније да не учествујем на завршном турниру - каже Вилијамсова.

Тенис 03.10.2014 | 12:15
Серена се повукла из Пекинга, можда и из Сингапура!

После старије и млађа од сестара Вилијамс се повукла са турнира у Пекингу - Серена. За разлику од Венус која има проблеме са вирусном инфекцијом, Серена је повредила колено. Током меча са Луси Сафаровом је на левом колену носила траку.

- Ове недеље су почели проблеми, то је поготово било видљиво у мечу против Сафарове. Мало је недостајало да уопште не изађем на терен, у последњем тренутку сам преломила. Искрено, сада када мало боље размислим, то је била погрешна одлука, јер сам погоршала стање повреде - каже Вилијамсова.

Открила је и колико је то било озбиљно.

- Имала сам проблеме и док седим и док стојим. Највише сам то осећала приликом сервиса, јер је највећи притисак на том левом колену и то ме је убијало. Приликом кретања није било страшно, али сам се трудила да не трчим превише.

Све ово ставља велики знак питања на учешће у Сингапуру.

- Још увек не знам да ли ћу играти на завршном турниру, морам прво да одем на магнетну резонанцу код мог лекара у Европи и да видим у чему је тачно проблем. Уколико се настави овако, онда је најпаметније да не играм у Сингапуру.

Не прилазим близу Венус
- Сестра ми је послала поруку да неће играти, знам да има неки вирус и да је болесна. Узимам неке антибиотике како се не бих разболела, тако да не прилазим близу Венус.

Ово је други узастопни турнир на ком се повукла, прошле недеље је исто урадила у Вухану.

- Све ово је веома фрустрирајуће за мене. Бранилац сам титуле у Пекингу и ово је веома важан турнир за мене. Увек желим да дам максимум и управо због тога сам играла против Сафарове, желела сам да пробам. Нисам хтела да допутујем чак у Кину само реда ради, већ да се борим за трофеј - закључила је Серена Вилијамс.

Коментари / 0

Оставите коментар