Помозимо Јелени Љубојевић

Невладина организација ''Миленијум'' из Српца покренула је хуманитарни број 1416 за помоћ дјевојчици Јелени Љубојевић из Српца која је недавно обољела од акутне мијелоидне леукемије.

Република Српска 02.10.2014 | 20:33
Помозимо Јелени Љубојевић

Будући да ће лијечење бити скупо и дуготрајно, позивају се сви хуманисти да пруже помоћ породици Љубојевић у овим тешким тренуцима, преноси Србац.рс.

Хуманитарни број 1416 је отворен од данас и биће у функцији све до 31. октобра ове године. Позивом на овај број донираћете 1 КМ за Јеленино лијечење.

Сав новац који буде прикупљен, „М:тел“ а.д. БањаЛука ће пребацити на рачун НВО „Миленијум“ који ће новац уплатити на рачун Зорана Љубојевића, Јелениног оца.

Покажимо малој дјевојчици да имамо велико срце и помозимо јој да се што прије опорави.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Помозите

02.10.2014 19:47

Дуса моја мала. Да богдо могу твоју болест да болујем ја а ти да зивис. Зато се надам да це добри људи помоци овој дуси малој

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос Кецман

02.10.2014 21:30

Нека неко да директни рацун за уплату за нас који зеле директно платити. Сит сам НВО-а и мтела којем се кора платити и провизија и пдв на хуманитарни број а да не говорим о којекаквим организацијама. А дјевоцици зелим пунк среце у борби против злоцудне болести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

муња

06.10.2014 04:57

Да ти драги Бог помогне дијете драго и хумани људи. Жалосна и тешка болест којој само драги Бог може помоћи и дати лијек

ОДГОВОРИТЕ