Pomozimo Jeleni Ljubojević

Nevladina organizacija ''Milenijum'' iz Srpca pokrenula je humanitarni broj 1416 za pomoć djevojčici Jeleni Ljubojević iz Srpca koja je nedavno oboljela od akutne mijeloidne leukemije.

Republika Srpska 02.10.2014 | 20:33
Pomozimo Jeleni Ljubojević

Budući da će liječenje biti skupo i dugotrajno, pozivaju se svi humanisti da pruže pomoć porodici Ljubojević u ovim teškim trenucima, prenosi Srbac.rs.

Humanitarni broj 1416 je otvoren od danas i biće u funkciji sve do 31. oktobra ove godine. Pozivom na ovaj broj doniraćete 1 KM za Jelenino liječenje.

Sav novac koji bude prikupljen, „M:tel“ a.d. BanjaLuka će prebaciti na račun NVO „Milenijum“ koji će novac uplatiti na račun Zorana Ljubojevića, Jeleninog oca.

Pokažimo maloj djevojčici da imamo veliko srce i pomozimo joj da se što prije oporavi.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pomozite

02.10.2014 19:47

Dusa moja mala. Da bogdo mogu tvoju bolest da bolujem ja a ti da zivis. Zato se nadam da ce dobri ljudi pomoci ovoj dusi maloj

ODGOVORITE
Name

Milos Kecman

02.10.2014 21:30

Neka neko da direktni racun za uplatu za nas koji zele direktno platiti. Sit sam NVO-a i mtela kojem se kora platiti i provizija i pdv na humanitarni broj a da ne govorim o kojekakvim organizacijama. A djevocici zelim punk srece u borbi protiv zlocudne bolesti.

ODGOVORITE
Name

munja

06.10.2014 04:57

Da ti dragi Bog pomogne dijete drago i humani ljudi. Žalosna i teška bolest kojoj samo dragi Bog može pomoći i dati lijek

ODGOVORITE