Митро-гол: Свега ми је преко главе!

Српски нападач извиждан од домаћих навијача током синоћњег меча са Борусијом из Дортмунда. 

Фудбал 02.10.2014 | 22:00
Митро-гол: Свега ми је преко главе!

Александар Митровић је одлично почео ову сезону и на прве четири утакмице постигао исто толико голова, онда је мало успорио и на девет утакмица у белгијском првенству сада има пет голова, у купу је два пута затресао мрежу, а за сада једино у Лиги шампиона није успео да постигне гол.

Његов Андерлехт је јуче изгубио од Борусије из Дортмунда, а Митровић је у другом полувремену погодио стативу при резултату 2:0, ипак можда је било и нереално да шампион Белгије извуче бодове против једног од највећих тимова Европе. Популарни Митар је пре данашњег тренинга издвојио неколико минута да поприча са МОЗЗАРТ Спортом.
„Они су велика екипа, искористили су сваку нашу грешку, казнили су нас и шта ћеш. Доћи ће и голови у Лиги шампиона, само да наставим да радим“, почео је Митровић.

Прилично неочекивано – нарочито када се узме у обзир голгетерски учинак 20-годишњака ове сезоне – навијачи Андерлехта су му звиждали током целе утакмице, а нарочито када је у 82. минуту изашао из игре. Присталице белгијског шампиона од 5.000.000 евра вредног појачања желе игре које ни навијачи енглеских клубова не очекују од старијих и скупљих појачања.
„Јесу, звиждали су ми и током утакмице и када сам излазио, овде си краљ када даш гол, а онда када на следећој утакмици не постигнеш гол одмах ти звижде. Сваку утакмицу играм под притиском, стварно ми је свега преко главе, али сам више огуглао на то. Нисам баш оволики притисак очекивао“, рекао је Митровић за МОЗЗАРТ Спорт.

Наш нападач тврди да нема проблема са тренером Бесником Хасијем и са тим што га скоро на свакој утакмици измени.
„Много ми помаже, он је тренер, он доноси одлуке, има ту неку своју визију. Против Лирса ме је извео из игре и играч који је ушао је одмах постигао гол“, објаснио је нападач.

Италијански медији су пренели да су синоћ скаути Ливерпула гледали меч Андерлехта и Борусије због Митровића, а та прича се помињала и летос, ипак наш фудбалер је рекао да није чуо ништа о томе.

Коментари / 0

Оставите коментар