Mitro-gol: Svega mi je preko glave!

Srpski napadač izviždan od domaćih navijača tokom sinoćnjeg meča sa Borusijom iz Dortmunda. 

Fudbal 02.10.2014 | 22:00
Mitro-gol: Svega mi je preko glave!

Aleksandar Mitrović je odlično počeo ovu sezonu i na prve četiri utakmice postigao isto toliko golova, onda je malo usporio i na devet utakmica u belgijskom prvenstvu sada ima pet golova, u kupu je dva puta zatresao mrežu, a za sada jedino u Ligi šampiona nije uspeo da postigne gol.

Njegov Anderleht je juče izgubio od Borusije iz Dortmunda, a Mitrović je u drugom poluvremenu pogodio stativu pri rezultatu 2:0, ipak možda je bilo i nerealno da šampion Belgije izvuče bodove protiv jednog od najvećih timova Evrope. Popularni Mitar je pre današnjeg treninga izdvojio nekoliko minuta da popriča sa MOZZART Sportom.
„Oni su velika ekipa, iskoristili su svaku našu grešku, kaznili su nas i šta ćeš. Doći će i golovi u Ligi šampiona, samo da nastavim da radim“, počeo je Mitrović.

Prilično neočekivano – naročito kada se uzme u obzir golgeterski učinak 20-godišnjaka ove sezone – navijači Anderlehta su mu zviždali tokom cele utakmice, a naročito kada je u 82. minutu izašao iz igre. Pristalice belgijskog šampiona od 5.000.000 evra vrednog pojačanja žele igre koje ni navijači engleskih klubova ne očekuju od starijih i skupljih pojačanja.
„Jesu, zviždali su mi i tokom utakmice i kada sam izlazio, ovde si kralj kada daš gol, a onda kada na sledećoj utakmici ne postigneš gol odmah ti zvižde. Svaku utakmicu igram pod pritiskom, stvarno mi je svega preko glave, ali sam više oguglao na to. Nisam baš ovoliki pritisak očekivao“, rekao je Mitrović za MOZZART Sport.

Naš napadač tvrdi da nema problema sa trenerom Besnikom Hasijem i sa tim što ga skoro na svakoj utakmici izmeni.
„Mnogo mi pomaže, on je trener, on donosi odluke, ima tu neku svoju viziju. Protiv Lirsa me je izveo iz igre i igrač koji je ušao je odmah postigao gol“, objasnio je napadač.

Italijanski mediji su preneli da su sinoć skauti Liverpula gledali meč Anderlehta i Borusije zbog Mitrovića, a ta priča se pominjala i letos, ipak naš fudbaler je rekao da nije čuo ništa o tome.

Komentari / 0

Ostavite komentar