Игокеа представила тим

У Лакташима је званично представљен тим КК Игокеа за сезону 2014/15.

Кошарка 02.10.2014 | 20:15
Игокеа представила тим

Тим је претрпио велике промјене у односу на претходну сезону. Од играча који су наступали прошле сезоне у Игокеи су остали Бранко Јоровић, Душко Бунић, Драшко Кнежевић и Александар Радукић. Доведено је неколико играча, а очекују се још нека појачања.

- Дошло је до великих кадровских промјена. Од играча који су носили игру прошле сезоне ту су само Јоровић и Бунић. Са нама су такође остали Кнежевић и Радукић који нису много играли у сезони 2013/14. Одиграли смо осам припремних мечева. Видио сам неке добре, али и неке лоше карактеристике наше игре. Очекујем да још напредујемо и морам истаћи да нисам задовољан тренутном формом екипе – рекао је на представљању стратег “Игоса”, Владе Јовановић.

Јовановић је додао да клуб нема превелике амбиције и да је у предстојећој сезони АБА лиге циљ клуба стварање стабилног тима који ће имати добре резултате.

Играч који ће својим искуством свакако дати додатну сигурност тиму Владе Јовановића је Бранко Јоровић који је нови капитен Игокее.

- Захвалан сам стручном штабу на додјељеној капитенској траци. Ове године имамо веома млад тим и очекујем да будемо бржи, динамичнији и експлозивнији – рекао је Јоровић.

Екипу Игокее тренутно чине следећи играчи: Бранко Јоровић, Младен Јеремић, Миленко Предић, Марко Шћекић, Драшко Кнежевић, Ђорђе Милошевић, Марко Чакаревић, Александар Радукић, Ђорђе Дреновац, Душко Бунић, Дражен Зловарић, Џонатан Џонс, Никола Драговић.

Прву утакмицу у АБА лиги Игокеа игра у Задру 4. октобра.

Коментари / 0

Оставите коментар