Igokea predstavila tim

U Laktašima je zvanično predstavljen tim KK Igokea za sezonu 2014/15.

Košarka 02.10.2014 | 20:15
Igokea predstavila tim

Tim je pretrpio velike promjene u odnosu na prethodnu sezonu. Od igrača koji su nastupali prošle sezone u Igokei su ostali Branko Jorović, Duško Bunić, Draško Knežević i Aleksandar Radukić. Dovedeno je nekoliko igrača, a očekuju se još neka pojačanja.

- Došlo je do velikih kadrovskih promjena. Od igrača koji su nosili igru prošle sezone tu su samo Jorović i Bunić. Sa nama su takođe ostali Knežević i Radukić koji nisu mnogo igrali u sezoni 2013/14. Odigrali smo osam pripremnih mečeva. Vidio sam neke dobre, ali i neke loše karakteristike naše igre. Očekujem da još napredujemo i moram istaći da nisam zadovoljan trenutnom formom ekipe – rekao je na predstavljanju strateg “Igosa”, Vlade Jovanović.

Jovanović je dodao da klub nema prevelike ambicije i da je u predstojećoj sezoni ABA lige cilj kluba stvaranje stabilnog tima koji će imati dobre rezultate.

Igrač koji će svojim iskustvom svakako dati dodatnu sigurnost timu Vlade Jovanovića je Branko Jorović koji je novi kapiten Igokee.

- Zahvalan sam stručnom štabu na dodjeljenoj kapitenskoj traci. Ove godine imamo veoma mlad tim i očekujem da budemo brži, dinamičniji i eksplozivniji – rekao je Jorović.

Ekipu Igokee trenutno čine sledeći igrači: Branko Jorović, Mladen Jeremić, Milenko Predić, Marko Šćekić, Draško Knežević, Đorđe Milošević, Marko Čakarević, Aleksandar Radukić, Đorđe Drenovac, Duško Bunić, Dražen Zlovarić, Džonatan Džons, Nikola Dragović.

Prvu utakmicu u ABA ligi Igokea igra u Zadru 4. oktobra.

Komentari / 0

Ostavite komentar