Ево што опет нема Љајића да игра за Србију!

Београдска штампа открива позадину одлуке селектора Адвоката да офанзивца Роме не зове у репрезентацију.

Фудбал 03.10.2014 | 08:15
Ево што опет нема Љајића да игра за Србију!

Адем Љајић био је "на леду" код претходног селектора Синише Михајловића јер није хтео да пева химну. Неће играти ни код Дика Адвоката, што је Холанђанин у среду и потврдио.
Иако је актуелни селектор "орлова" ускратио новинаре за конкретан разлог таквог става и те одлуке, дневник "Блиц", открио је у издању за четвртак зашто Љајић и даље неће играти за државни тим. Главни разлог је играчев карактер.

"Јасно је да је тај менталитет показао на тренинзима и на мечу са галским пеловима, а он је заправо највише засметао најискуснијим играчима, предвођеним капитеном Ивановићем. Међу њима је дошло до сукоба у свлачионици после меча. Ивановић је Љајићу замерио да превише солира, не само на мечу, него и на тренинзима, на шта је Љајић имао спреман одговор, па је дошло дои изузетно затегнуте ситуације, која на срећу није ескалирала", износи тај лист.

Према писању "Блица", Ивановић је после утакмице, заједно са Александром Коларовим, тражио састанак и са председником ФСС Томиславом Караџићем.

"На састанку је главна тема био очајан терен, али је изнео и незадовољство Љајићем. Селектор Адвокат је после свега тога одлучио да одстрани Љајића, сматрајући да му ремети атмосферу у тиму, али и да му играчки није неопходан", објашњено је.

Селектор Адвокат рекао је о Адему:

"Он је добар играч, али има другачији менталитет од оног који ја желим".

Коментари / 0

Оставите коментар