Терза без фудбала шест мјесеци?!

До краја дана ће бити изречена казна вршиоцу дужности генералног секретара Црвене звезде због неовлашћеног уласка у судијску свлачионицу у Крушевцу и вербалног сукоба са арбитром Дејаном Сантрачем.

Фудбал 02.10.2014 | 18:15
Терза без фудбала шест мјесеци?!

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије (ФСС) могла би да забрани Звездану Терзићу рад на било којој функцији у том спорту до априла!
Тај орган ФСС у четвртак ће дефинитивно "преломити" и изрећи казну вршиоцу дужности генералном секретару Црвене звезде због уласка у свлачионицу судија после утакмице шампиона Србије у Крушевцу и вербалног напада на арбитре.

"Спортски журнал" у данашњем издању открио је како би функционер клуба из Љутице Богдана могао да прође.

"Према слову, Дисциплинског правилника, Терзићу је, ако Комисија усвоји наводе службених лица, запрећена казна од четири до шест месеци забране обављања свих функција у фудбалу", открива тај лист.

Клуб са "Маракане" је, незадовољан суђењем, после утакмице у Крушевцу (0:0) покренуо иницијативу за смену председника Савеза Томислава Караџића, а судија Дејан Сантрач суспендован је бар до пролећа, јер у надокнади времена није досудио пенал за Београђане. Надлежна комисија ФСС назвала је недосуђени прекршај на Луки Јовићу "очигледним".

Терзић је након тог меча ушао у судијску свлачионицу и, према наводима судија, викао на њих.

"Кључни су одговори на питање како се Терзић домогао просторије у којој није смело да буде представника ниједног клуба. Сазнајемо да у једном од извештаја стоји да су 'врата насилно отворена', што би могло да буде једна од отежавајућих околности у изрицању пресуде", пише "Журнал".

Седницом Дисциплинске комисије председаваће Слободан Пајовић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Да није

02.10.2014 17:17

Па зар овај није до сад на трострукој дозивотној робији!!!??? Па како сте најављивали његово приводјење па хапсење Мисковица и слицних ја сам мислио да нико од њих неце висе дана ван затвора провести, кад оно-трт!

ОДГОВОРИТЕ