Terza bez fudbala šest mjeseci?!

Do kraja dana će biti izrečena kazna vršiocu dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu u Kruševcu i verbalnog sukoba sa arbitrom Dejanom Santračem.

Fudbal 02.10.2014 | 18:15
Terza bez fudbala šest mjeseci?!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) mogla bi da zabrani Zvezdanu Terziću rad na bilo kojoj funkciji u tom sportu do aprila!
Taj organ FSS u četvrtak će definitivno "prelomiti" i izreći kaznu vršiocu dužnosti generalnom sekretaru Crvene zvezde zbog ulaska u svlačionicu sudija posle utakmice šampiona Srbije u Kruševcu i verbalnog napada na arbitre.

"Sportski žurnal" u današnjem izdanju otkrio je kako bi funkcioner kluba iz Ljutice Bogdana mogao da prođe.

"Prema slovu, Disciplinskog pravilnika, Terziću je, ako Komisija usvoji navode službenih lica, zaprećena kazna od četiri do šest meseci zabrane obavljanja svih funkcija u fudbalu", otkriva taj list.

Klub sa "Marakane" je, nezadovoljan suđenjem, posle utakmice u Kruševcu (0:0) pokrenuo inicijativu za smenu predsednika Saveza Tomislava Karadžića, a sudija Dejan Santrač suspendovan je bar do proleća, jer u nadoknadi vremena nije dosudio penal za Beograđane. Nadležna komisija FSS nazvala je nedosuđeni prekršaj na Luki Joviću "očiglednim".

Terzić je nakon tog meča ušao u sudijsku svlačionicu i, prema navodima sudija, vikao na njih.

"Ključni su odgovori na pitanje kako se Terzić domogao prostorije u kojoj nije smelo da bude predstavnika nijednog kluba. Saznajemo da u jednom od izveštaja stoji da su 'vrata nasilno otvorena', što bi moglo da bude jedna od otežavajućih okolnosti u izricanju presude", piše "Žurnal".

Sednicom Disciplinske komisije predsedavaće Slobodan Pajović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Da nije

02.10.2014 17:17

Pa zar ovaj nije do sad na trostrukoj dozivotnoj robiji!!!??? Pa kako ste najavljivali njegovo privodjenje pa hapsenje Miskovica i slicnih ja sam mislio da niko od njih nece vise dana van zatvora provesti, kad ono-trt!

ODGOVORITE