Сколс: Навијачи Ситија су ужасни!

Бивши фудбалер Манчестер Јунајтеда Пол Сколс критиковао је навијаче градског ривала Ситија због слабе подршке екипи и лоше атмосфере на утакмици са Ромом.

Фудбал 02.10.2014 | 12:25
Сколс: Навијачи Ситија су ужасни!

Меч Сити – Рома у другом колу Лиге шампиона завршен је ремијем 1:1, а на стадиону Етихад који има капацитет од 60.000 места било је 38.000 гледалаца.

Сколс тренутно ради као стручни консутант на телевизији ИТВ, а коментаришући поменути меч, рекао је да навијачи Ситија никако не успевају да направе атмосферу као присталице осталих енглеских клубова.

"Имао сам среће да дуго играм на Олд Трафорду и увек сам истицао тамошњу атмосферу и хук са трибина. Синоћ је на Етихаду било много празних места. Једноставно када додјете на овај стадион, немате онај осећај да се игра нека европска утакмица. Ако одете у Ливерпул, на Олд Трафорд или Челсијев стадион, видећете да је другачије", рекао је Сколс за ИТВ.

Он је навео да му се чини како навијачи Ситија не препознају важност утакмица.

"Имају клуб, сјајне играче, али навијачи као да не схватају колико би требало да буду срећни што Сити наступа у Лиги шампиона", закључио је некадашњи репрезентативац Енглеске.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вјештачки

02.10.2014 10:35

То је кад се тим не "гради" већ вјештачки за годину дана потроши милијарда фунти и направи суперклуб.

ОДГОВОРИТЕ