Митровић Клопу: Даћу ти два гола, па ме доведи!

„Свашта се прича и пише, а истина је само једна – тренер Хаси и ја смо у одличним односима и сјајно сарађујемо“, каже центарфор Андерлехта пред окршај с Милионерима из Дортмунда.

Фудбал 01.10.2014 | 15:15
Митровић Клопу: Даћу ти два гола, па ме доведи!

У Телеоптику и Партизану били су саиграчи, а вечерас ће први пут бити ривали. Први пут у каријери удариће Александар Митровић на Милоша Јојића и ако је судити на основу изјава центарфора Андерлехта Борусију из Дортмунда чека паклено тежак задатак у Бриселу. Пред вечерашњи обрачун белгијског владара и вицепрвака Немачке у другом колу Лиге шампиона нападач српске репрезентације пуца од оптимизма.

И најављује да ће бар двапут матирати Романа Вајденфелера.
„Рекао сам Јојићу да поручи Клопу да ћу им дати два гола, па да ме после доведе у Дортмунд. Чујемо се Милош и ја скоро сваки дан, било је пецкања још кад су извучене групе. Дошло је време да се измеримо на терену“, рекао је за Блиц Александар Митровић и тако малтене поновио давно изречену жељу да би волео да каријеру настави у Борусији, која му је, уз Њукасл, омиљени страни тим.

На стадиону Констант Ванден Шток амбиције су порасле после изненађујућег ремија са Галатасарајем у првом колу Групе Д, па се Љубичасти надају да могу да прве победе.
„Борусија је велики клуб, пре две године је играла финале Лиге шампиона. С друге стране, ми по имену јесмо најслабији у нашој групи, али смо против Галатасараја показали да ником нећемо предати бодове унапред. Требало је да победимо у Истанбулу, водили смо, имали шансе, неке сам и ја пропустио. Само глупост и примљени гол у надокнади су нас спречили да освојимо три бода. Сад играмо на домаћем терену, пред нашим навијачима, ту видимо шансу“.

Митровић је ове сезоне постигао пет голова на десет утакмица, али тамошњи медији све чешће потенцирају његов однос са тренером Бесником Хасијем. Млади ас уверава да је комуникација са албанским стручњаком изванредна.
„Знам да се свашта прича и пише, а истина је само једна – у одличним смо односима и сјајно сарађујемо. Кад ме замени, ја можда некад исхитрено реагујем, јер желим као и сваки играч да сам нон-стоп на терену. И он ми је хиљаду пута поновио да сам његов први избор. Свестан сам да је он тренер и да је његова последња. Другу годину сам у Андерлехту, са статусом староседеоца осећам и да су белгијски медији коректнији према мени. Са навијачима сам увек имао врхунски однос“, додао је Александар Митровић за Блиц.

Коментари / 0

Оставите коментар