Партизану ипак још траје суспензија!

КК Партизан демантује информације да му је скинута забрана регистровања нових играча, такозвани БАТ.

Кошарка 01.10.2014 | 08:15
Партизану ипак још траје суспензија!

Агенција Тањуг је пожурила... КК Партизан је демантовао информације о скидању БАТ-а, тако да је радост црно-белих преурањена.

Ево шта кажу из Партизана:

"Поводом нетачних информација које су се појавиле у медијима КК Партизан НИС је у обавези да реагује. Клубу из Хумске није скинут БАТ и та вест није саопштена на званичном сајту ФИБА.

Српском шампиону је 1. септембра 2014. године саопштено од стране светске кошаркашке организације да има рок од два месеца да реши познату ситуацију која је везана за бившег играча клуба Јаку Клобучара. БАТ је на снази од тог тренутка, али због рока од два месеца који је дат од стране ФИБА, име Партизана НИС се не налази на званичном сајту организације у оквиру листе клубова који имају забрану регистрације играча. По истеку предвиђеног рока, уколико не дође до решења између клуба и Клобучара, ФИБА ће уврстити Партизан на поменуту листу.

Управа клуба чини све да скине БАТ и на тај начин несметано почне сезону, региструје граче који су већ потписали уговоре са клубом и доведе нова појачања".

Црно-бели имају забрану регистрације нових играча због неизмирених обавеза према некадашњем играчу Јаки Клобучару.

Партизан је у овом прелазном року довео Андреју Милутиновића, Јаниса Кузелоглуа и Еда Мурића.

Коментари / 0

Оставите коментар