Partizanu ipak još traje suspenzija!

KK Partizan demantuje informacije da mu je skinuta zabrana registrovanja novih igrača, takozvani BAT.

Košarka 01.10.2014 | 08:15
Partizanu ipak još traje suspenzija!

Agencija Tanjug je požurila... KK Partizan je demantovao informacije o skidanju BAT-a, tako da je radost crno-belih preuranjena.

Evo šta kažu iz Partizana:

"Povodom netačnih informacija koje su se pojavile u medijima KK Partizan NIS je u obavezi da reaguje. Klubu iz Humske nije skinut BAT i ta vest nije saopštena na zvaničnom sajtu FIBA.

Srpskom šampionu je 1. septembra 2014. godine saopšteno od strane svetske košarkaške organizacije da ima rok od dva meseca da reši poznatu situaciju koja je vezana za bivšeg igrača kluba Jaku Klobučara. BAT je na snazi od tog trenutka, ali zbog roka od dva meseca koji je dat od strane FIBA, ime Partizana NIS se ne nalazi na zvaničnom sajtu organizacije u okviru liste klubova koji imaju zabranu registracije igrača. Po isteku predviđenog roka, ukoliko ne dođe do rešenja između kluba i Klobučara, FIBA će uvrstiti Partizan na pomenutu listu.

Uprava kluba čini sve da skine BAT i na taj način nesmetano počne sezonu, registruje grače koji su već potpisali ugovore sa klubom i dovede nova pojačanja".

Crno-beli imaju zabranu registracije novih igrača zbog neizmirenih obaveza prema nekadašnjem igraču Jaki Klobučaru.

Partizan je u ovom prelaznom roku doveo Andreju Milutinovića, Janisa Kuzeloglua i Eda Murića.

Komentari / 0

Ostavite komentar