Вујадиновић ипак на зиму у Партизану!

Искусни штопер, који је летос био жеља црно-белих, у договору са тренером Николићем одржава форму у Земунелу.

Фудбал 30.09.2014 | 18:15
Вујадиновић ипак на зиму у Партизану!

Партизан би ускоро могао да буде јачи за – Николу Вујадиновића (28)! Искусни штопер је летос био корак до договора са црно-белима, али постоји шанса да опрему спрског вицешампиона задужи из другог покушаја. Како је тренутно слободан играч, некадашњи фудбалер Рада, Зете, пиротског Радничког, софијског ЦСКА, Удинезеа и Штурма питао је тренера Марка Николића да форму одржава у Спортском центру Земунелу, а како му је шеф струке Парног ваљка изашао у сусрет, он је ново лице на тренинзима екипе из Хумске.

Вечерње новости преносе да за сада нема наговештаја да ли би то дружење са Сашом Илићем и осталим играчима могло да прерасте у нешто више и да Никола Вујадиновић потпише уговор са Партизаном, међутим, подсећају да је зимус на сличан начин у екипу дошао Данко Лазовић и зато та опција делује реално.

Осим тога што је слободан играч и за њега Партизан не би требало да плаћа обештећење, додатни разлог за ангажман бившег дефанзивца Црвене звезде лежи у чињеници да не зиму истиче уговор Војиславу Станковићу, па би Вујадиновић био идеално решење за одбрану црно-белих.

Иначе, док је био под уговором са Удинезеом, Никола Вујадиновић је одлазио на позајмице у румунску Униреу, шкотски Абердин и Јавор из Ивањице.

Коментари / 0

Оставите коментар