Vujadinović ipak na zimu u Partizanu!

Iskusni štoper, koji je letos bio želja crno-belih, u dogovoru sa trenerom Nikolićem održava formu u Zemunelu.

Fudbal 30.09.2014 | 18:15
Vujadinović ipak na zimu u Partizanu!

Partizan bi uskoro mogao da bude jači za – Nikolu Vujadinovića (28)! Iskusni štoper je letos bio korak do dogovora sa crno-belima, ali postoji šansa da opremu sprskog vicešampiona zaduži iz drugog pokušaja. Kako je trenutno slobodan igrač, nekadašnji fudbaler Rada, Zete, pirotskog Radničkog, sofijskog CSKA, Udinezea i Šturma pitao je trenera Marka Nikolića da formu održava u Sportskom centru Zemunelu, a kako mu je šef struke Parnog valjka izašao u susret, on je novo lice na treninzima ekipe iz Humske.

Večernje novosti prenose da za sada nema nagoveštaja da li bi to druženje sa Sašom Ilićem i ostalim igračima moglo da preraste u nešto više i da Nikola Vujadinović potpiše ugovor sa Partizanom, međutim, podsećaju da je zimus na sličan način u ekipu došao Danko Lazović i zato ta opcija deluje realno.

Osim toga što je slobodan igrač i za njega Partizan ne bi trebalo da plaća obeštećenje, dodatni razlog za angažman bivšeg defanzivca Crvene zvezde leži u činjenici da ne zimu ističe ugovor Vojislavu Stankoviću, pa bi Vujadinović bio idealno rešenje za odbranu crno-belih.

Inače, dok je bio pod ugovorom sa Udinezeom, Nikola Vujadinović je odlazio na pozajmice u rumunsku Unireu, škotski Aberdin i Javor iz Ivanjice.

Komentari / 0

Ostavite komentar