Вучић: Мој брат се легитимисао, постоји снимак

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да је његов брат Андреј показао легитимацију припадницима Жандармерије који су га претукли, те да је то пребијање почело док је држао личну карту у руци, о чему постоји снимак.

Србија 30.09.2014 | 12:21
Вучић: Мој брат се легитимисао, постоји снимак

"Имамо снимак на коме се види да су дали легитимације, али о томе више нећу да говорим. Наравно да сам објективан, а жао ми је што се многи радују нечијој несрећи, а да то неко ничим није заслужио", рекао је Вучић на конференцији за новинаре.

Он је поновио да су се његов брат и они који су били у његовој пратњи, легитимисали и да надлежни органи имају снимке и да су сви очевици већ потврдили да су то видели."Али ја о томе више нећу речхи ни реч.

Претпостављам да ћете са одушевљењем да поздравите и чињеницу да су још неки полицајци рекли да је требало да их убију и то јавно саопштили, али ћете рећи да сам за то крив ја или мој брат пошто је некада за неког Почучу који је тражио да неко буде пребијен био тражен затвор, а ови треба ваљда да добију награду", рекао је Вучић.

"Мржњу према мени не морате да ширите на мржњу према мојој породици", навео је Вучић и додао да ту мисли на оне који су "лажима покушали да дезиформишу јавност".

Премијер је рекао да је пребијање његовог брата Андреја почело док је држао личну карту у руци, као и да је његов брат ишао код родитеља који живе у близини."Жао ми је што не можете да верујете, не уклапа се у клише. Требало је неки други да буду пребијени па да се тражи седница СБ УН или нешто друго како је то мој брат написао у писму.

Али десило се нажалост опет мојој породици и можда је тако и боље него да се деси неом дугом", навео је Вучић.Он је рекао да неће доказивати било шта било коме већ да ће то да раде надлежни државни органи.

''Наравно да су људи из обезбеђења, који нису ни узвратили, били науоружани. То показује њихову свест да нису желели да употребе оружје против државних органа'', рекао је Вучић.Он је рекао и да су они били свесни и одговорни и да, иако су трпели језиве батине, ни на који начин нису узвратили Жандрамерији.

''Још једанпут извините што се тај Андреј презивао Вучић'', закључио је Вучић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Симо

30.09.2014 14:36

Бас онако како сам и претпоставио и написао у коментарима прије овог објављивања изјаве господина Вуцица. Срамота за цијели МУП Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово не ваља

30.09.2014 18:14

Казем ја,као цопор бесних керова.То треба распустити док не направе вецу несрецу.

ОДГОВОРИТЕ