Мали Мокри Луг одговорио Лалатовићу!

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић у најави меча у Јелен Суперлиги са Борцем из Чачка поменуо је да тим са Маркане није Звезда из Малог Мокрог Луга, али је из тог тима одмах стигао одговор да је управо та Звезда већа од оне са Маракане. Мокролушка Звезда се обратила саопштењем које преносимо у целости:

Фудбал 30.09.2014 | 09:00
Мали Мокри Луг одговорио Лалатовићу!

"У последње време господа из „велике” Звезде спомињу нашу малу Звезду у негативном контексту и поручују да нису они Црвена звезда из Малог Мокрог Луга. Господо драга из „велике” Звезде, како ствари стоје и како се одвијају тренутно ми испадамо велика Црвена звезда, а ви мала. Некада смо и ми незадовољни и судијским одлукама и савезом, па ћутимо и радимо даље и не тражимо кривца около, него прво преиспитамо себе.

У време кад је Црвена звезда била велики клуб, имали смо сарадњу на обострано задовољство. Играчи велике Црвене звезде долазили су на каљење у нашу малу Црвену звезду, познат је пример Бојана Исаиловића. Деца наше мале Црвене звезде била су капитени њихових млађих селекција: Милош Стојчев, Марко Николић...
Играли смо пријатељске утакмице и на “Маракани” и на нашем малом „Хајберију”, тада је Црвена звезда била велики клуб, али времена су се променила.

Функционишемо на аматерској бази, сналазимо се како знамо и умемо и ником ништа не дугујемо. Гледамо само у своје двориште. Господо из велике Црвене звезде, постаните опет велики, па да поново направимо спортско–техничку сарадњу. Можда вам се и свиди неки наш играч. Имамо и ми, верујте, потенцијал", стоји у саопштењу Звезде из Малог Мокрог Луга.

Коментари / 0

Оставите коментар