Mali Mokri Lug odgovorio Lalatoviću!

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović u najavi meča u Jelen Superligi sa Borcem iz Čačka pomenuo je da tim sa Markane nije Zvezda iz Malog Mokrog Luga, ali je iz tog tima odmah stigao odgovor da je upravo ta Zvezda veća od one sa Marakane. Mokroluška Zvezda se obratila saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Fudbal 30.09.2014 | 09:00
Mali Mokri Lug odgovorio Lalatoviću!

"U poslednje vreme gospoda iz „velike” Zvezde spominju našu malu Zvezdu u negativnom kontekstu i poručuju da nisu oni Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga. Gospodo draga iz „velike” Zvezde, kako stvari stoje i kako se odvijaju trenutno mi ispadamo velika Crvena zvezda, a vi mala. Nekada smo i mi nezadovoljni i sudijskim odlukama i savezom, pa ćutimo i radimo dalje i ne tražimo krivca okolo, nego prvo preispitamo sebe.

U vreme kad je Crvena zvezda bila veliki klub, imali smo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Igrači velike Crvene zvezde dolazili su na kaljenje u našu malu Crvenu zvezdu, poznat je primer Bojana Isailovića. Deca naše male Crvene zvezde bila su kapiteni njihovih mlađih selekcija: Miloš Stojčev, Marko Nikolić...
Igrali smo prijateljske utakmice i na “Marakani” i na našem malom „Hajberiju”, tada je Crvena zvezda bila veliki klub, ali vremena su se promenila.

Funkcionišemo na amaterskoj bazi, snalazimo se kako znamo i umemo i nikom ništa ne dugujemo. Gledamo samo u svoje dvorište. Gospodo iz velike Crvene zvezde, postanite opet veliki, pa da ponovo napravimo sportsko–tehničku saradnju. Možda vam se i svidi neki naš igrač. Imamo i mi, verujte, potencijal", stoji u saopštenju Zvezde iz Malog Mokrog Luga.

Komentari / 0

Ostavite komentar