Робен отвара музеј посвећен себи!

Холандски фудбалер Арјен Робен има идеју и жељу да отвори спомен кућу себи у част. Тачније, да једну просторију у садашњој кући преуреди у музеј, где би држао све оно што је током каријере освојио и добио.

Фудбал 30.09.2014 | 08:15
Робен отвара музеј посвећен себи!

Већ је "запретио" Кристијану Роналду приликом избора за најбољег играча за ову годину, а ускоро би могао и да превазиђе Португалца.

Холанђанин Арјен Робен, фудбалер минхенског Бајерна, има идеју да отвори музеј посвећен самом себи. А имао би штошта да стави у тај простор.

Робен, између осталог, има титулу првака Холандије, две титуле првака Енглеске, Лига куп, ФА Куп, титулу првака у Шпанији, три титуле првака у Немачкој, три купа Немачке, титулу првака Европе...

Осим тога Робен има и разне успомене са важних мечева које је одиграо - дресове других играча/противника, лопту из финала Лиге шампиона 2013. године када је Бајерн, управо његовим голом, победио Борусију из Дортмунда, копачке у којима је играо за репрезентацију Холандије на европским и светским првенствима...

"Откако се моја породица доселила овде, сањам о томе да на једном месту направим приватни музеј. Биће то за мене, моју породицу и најближе пријатеље. Желим да све ставим на једно место како се ништа не би изгубило", изјавио је Робен "Билду".

Коментари / 0

Оставите коментар