Roben otvara muzej posvećen sebi!

Holandski fudbaler Arjen Roben ima ideju i želju da otvori spomen kuću sebi u čast. Tačnije, da jednu prostoriju u sadašnjoj kući preuredi u muzej, gde bi držao sve ono što je tokom karijere osvojio i dobio.

Fudbal 30.09.2014 | 08:15
Roben otvara muzej posvećen sebi!

Već je "zapretio" Kristijanu Ronaldu prilikom izbora za najboljeg igrača za ovu godinu, a uskoro bi mogao i da prevaziđe Portugalca.

Holanđanin Arjen Roben, fudbaler minhenskog Bajerna, ima ideju da otvori muzej posvećen samom sebi. A imao bi štošta da stavi u taj prostor.

Roben, između ostalog, ima titulu prvaka Holandije, dve titule prvaka Engleske, Liga kup, FA Kup, titulu prvaka u Španiji, tri titule prvaka u Nemačkoj, tri kupa Nemačke, titulu prvaka Evrope...

Osim toga Roben ima i razne uspomene sa važnih mečeva koje je odigrao - dresove drugih igrača/protivnika, loptu iz finala Lige šampiona 2013. godine kada je Bajern, upravo njegovim golom, pobedio Borusiju iz Dortmunda, kopačke u kojima je igrao za reprezentaciju Holandije na evropskim i svetskim prvenstvima...

"Otkako se moja porodica doselila ovde, sanjam o tome da na jednom mestu napravim privatni muzej. Biće to za mene, moju porodicu i najbliže prijatelje. Želim da sve stavim na jedno mesto kako se ništa ne bi izgubilo", izjavio je Roben "Bildu".

Komentari / 0

Ostavite komentar