Симеоне одушевљен навијачима Атлетика!

Тренер шампиона Шпаније позвао је навијаче да сваки пут направе атмосферу, каква је била у суботу током меча са Севиљом.

Фудбал 29.09.2014 | 17:45
Симеоне одушевљен навијачима Атлетика!

Дијего Симеоне свестан је улоге Атлетико Мадрида ове сезоне, упркос томе што клуб брани титулу првака Шпаније.

Играчи и он мораће да чине чуда и, како каже, "одиграју скоро перфектну сезону", како би другу годину заредом урадили оно што се ретко ради у Ла Лиги - завршили испред Реала и Барселоне.

Утакмица са Севиљом, одиграна у суботу, завршена је резултатом 4:0, а Симеоне, који је одслужио осам мечева суспензије зарађених на старту сезоне, каже да то није случајно.

Аргентинац сматра да је атмосфера на "Висенте Калдерону" била толико "врућа", да је било немогуће не победити.

"Све 'вибрира' потпуно другачије када се навија као у суботу, крај терена је осећај као да су сви навијачи 'доле', са нама. Стекао сам утисак да су сви у истом блоку, играчи и публика", рекао је Симеоне, који је признао да је и њему сада лакше, када не мора да гледа утакмице из ВИП ложе.
"Одушевљен сам што сам поново поред терена, што могу да имам директан контакт с играчима".

Атлетико тренутно има два бода више од Барселоне. Новинаре је занимало да ли Симеоне мисли да та разлика може да буде задржана до краја шампионата.

"Та разлика може да нестане у само једној утакмици против њих, али и повећана. Сезона је дугачка и биће веома тешко завршити испред њих. То значи да ћемо морати да одиграмо готово перфектну сезону, као прошли пут", рекао је Симеоне.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Симоне Легенда

29.09.2014 16:09

Симеоне је стварно врх међу тренерима како је прошле године његова екипа играла то је било чудо једно која дисциплина и разум за игру и тактику. Стварно му опет желим да буде бољи и од Реала и од Барце са својом скромном екипом то стварно заслужује.

ОДГОВОРИТЕ