Simeone oduševljen navijačima Atletika!

Trener šampiona Španije pozvao je navijače da svaki put naprave atmosferu, kakva je bila u subotu tokom meča sa Seviljom.

Fudbal 29.09.2014 | 17:45
Simeone oduševljen navijačima Atletika!

Dijego Simeone svestan je uloge Atletiko Madrida ove sezone, uprkos tome što klub brani titulu prvaka Španije.

Igrači i on moraće da čine čuda i, kako kaže, "odigraju skoro perfektnu sezonu", kako bi drugu godinu zaredom uradili ono što se retko radi u La Ligi - završili ispred Reala i Barselone.

Utakmica sa Seviljom, odigrana u subotu, završena je rezultatom 4:0, a Simeone, koji je odslužio osam mečeva suspenzije zarađenih na startu sezone, kaže da to nije slučajno.

Argentinac smatra da je atmosfera na "Visente Kalderonu" bila toliko "vruća", da je bilo nemoguće ne pobediti.

"Sve 'vibrira' potpuno drugačije kada se navija kao u subotu, kraj terena je osećaj kao da su svi navijači 'dole', sa nama. Stekao sam utisak da su svi u istom bloku, igrači i publika", rekao je Simeone, koji je priznao da je i njemu sada lakše, kada ne mora da gleda utakmice iz VIP lože.
"Oduševljen sam što sam ponovo pored terena, što mogu da imam direktan kontakt s igračima".

Atletiko trenutno ima dva boda više od Barselone. Novinare je zanimalo da li Simeone misli da ta razlika može da bude zadržana do kraja šampionata.

"Ta razlika može da nestane u samo jednoj utakmici protiv njih, ali i povećana. Sezona je dugačka i biće veoma teško završiti ispred njih. To znači da ćemo morati da odigramo gotovo perfektnu sezonu, kao prošli put", rekao je Simeone.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Simone Legenda

29.09.2014 16:09

Simeone je stvarno vrh među trenerima kako je prošle godine njegova ekipa igrala to je bilo čudo jedno koja disciplina i razum za igru i taktiku. Stvarno mu opet želim da bude bolji i od Reala i od Barce sa svojom skromnom ekipom to stvarno zaslužuje.

ODGOVORITE