Вујошевић задовољан припремама

Тренер Партизана свестан је да су припреме за предстојећу сезону биле далеко од идеалних.

Кошарка 29.09.2014 | 17:00
Вујошевић задовољан припремама

Кошаркашима српског шампиона остала је још једна контролна утакмица до почетка АБА лиге и гостовања Солноку 5. октобра.
Дуел са Сутјеском, у уторак, сигурно неће битно утицати на слику стечену током претходних 40-ак дана. Црно-бели су се током лета борили са дуговима, блокадом трансфера због дуга Јаки Клобучару и спроводили припреме у значајно млађем и мање квалитетном саставу него ранијих година.

Питање је када ће бити регистрована појачања, у првом реду Едо Мурић, који је у петак против Арманија (65:85) наговестио да ће бити "алфа и омега" екипе.

Није згорег подсетити да су тренажни процес ометали и здравствени пехови, као што је био одлазак Милутинова на операцију крајника...

"Имајући у виду проблеме у којима се клуб налази, не могу да не будем задовољан оним што су играчи показали током припрема. И то кажем упркос негативном резултатском билансу. Састав нам није комплетиран, неки играчи још нису спремни... Када се све узме у обзир - одлични смо", рекао је за "Спорт" Душко Вујошевић.

Одавно је речено да су потребни још по један играч на позицијама "један" и "четири".

Тренер Партизана објаснио је да још није пала коначна одлука о ангажовању Луке Богдановића, док Американац Ентони Гудс, чије је присуство у Београду и на последњем мечу у Пиониру изазвало метеж међу навијачима, није у комбинацији.

Коментари / 0

Оставите коментар