Vujošević zadovoljan pripremama

Trener Partizana svestan je da su pripreme za predstojeću sezonu bile daleko od idealnih.

Košarka 29.09.2014 | 17:00
Vujošević zadovoljan pripremama

Košarkašima srpskog šampiona ostala je još jedna kontrolna utakmica do početka ABA lige i gostovanja Solnoku 5. oktobra.
Duel sa Sutjeskom, u utorak, sigurno neće bitno uticati na sliku stečenu tokom prethodnih 40-ak dana. Crno-beli su se tokom leta borili sa dugovima, blokadom transfera zbog duga Jaki Klobučaru i sprovodili pripreme u značajno mlađem i manje kvalitetnom sastavu nego ranijih godina.

Pitanje je kada će biti registrovana pojačanja, u prvom redu Edo Murić, koji je u petak protiv Armanija (65:85) nagovestio da će biti "alfa i omega" ekipe.

Nije zgoreg podsetiti da su trenažni proces ometali i zdravstveni pehovi, kao što je bio odlazak Milutinova na operaciju krajnika...

"Imajući u vidu probleme u kojima se klub nalazi, ne mogu da ne budem zadovoljan onim što su igrači pokazali tokom priprema. I to kažem uprkos negativnom rezultatskom bilansu. Sastav nam nije kompletiran, neki igrači još nisu spremni... Kada se sve uzme u obzir - odlični smo", rekao je za "Sport" Duško Vujošević.

Odavno je rečeno da su potrebni još po jedan igrač na pozicijama "jedan" i "četiri".

Trener Partizana objasnio je da još nije pala konačna odluka o angažovanju Luke Bogdanovića, dok Amerikanac Entoni Guds, čije je prisustvo u Beogradu i na poslednjem meču u Pioniru izazvalo metež među navijačima, nije u kombinaciji.

Komentari / 0

Ostavite komentar