Стипендије касниле више од 30 дана

Стипендије Владе Републике Српске од 200 марака касниле су скоро пола мјесеца.

Република Српска 29.09.2014 | 14:40
Стипендије касниле више од 30 дана

Иако је исплата углавном од 15 – ог до 20 – ог у мјесецу, крај је септембра, али студенти су до данас имали дебелу нулу на рачуну.

Слободан Марковић тврди да су стипендије увијек редовне, осим у јеку предизборне кампање.

Марковић тврди да ова стипендија није само за оне који имају најбољи просјек, већ и за социјално – угрожене студенте, што додатно погоршава ситуацију.

Након упућеног дописа БН телевизије Министарству просвјете и културе и Министарству финансија РС, недуго послије стиже и одговор из министарства просвјете да су стипендије исплаћене баш данас.

Случајно или не, стипендије су исплаћене три сата након интересовања БН телевизије и питања шта се догодило са новцем. И опет случајно или не, исплата стипендија је увијек редовна, осим у јеку предизборне кампање.

А зашто је дошло до кашњења, из Министарства финансија нису сматрали за сходно да треба да одговоре.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Василије

29.09.2014 12:58

Па зна се што су касниле:требало пара да се у лакташима подијели за куповину гласова и да се послије тога једе и пије до бесвијести.Требало да се и оним муслиманима дадне које је излобирао додо за гласање,итд.,итд.,њима пара са народних леђа никад доста а народ огољен,студенти нек се сналазе.Багра незасита,иде октобар!

ОДГОВОРИТЕ