Фоча: Сахрањена два рођена брата

Браћа Велимир /41/ и Владимир /43/ Тривун сахрањени су данас на мјесном гробљу на Камену код Фоче, након што је полиција прије два дана пронашла њихова тијела у близини села Селишта у којем су живјели.

Република Српска 29.09.2014 | 14:10
Фоча: Сахрањена два рођена брата

Велимир Тривун утопио се у ријеци Колини у сриједу, 24. септембра, а његов брат Владимир, који је дан касније кренуо у потрагу за њим, преминуо је од срчаног удара у шуми недалеко од села.

Њихова тијела полиција је пронашла након вишечасовне потраге у суботу, 27. септембра. Велимирово је било у кориту ријеке Колине на подручју Мјесне заједнице Козја Лука, око један километер удаљености од Селишта, а Владимирово у шуми недалеко од мјеста гдје му се утопио брат. Нестанак браће Тривун полицији је у суботу пријавила њихова сестра Војиславка Крстовић, која живи у Миљевини.

"У мјесту Доњи Хочићи пронађено је тијело млађег брата Т.В, рођеног 1973. године, а недалеко од ријеке Колине у бјелогоричној шуми, у сједећем положају, пронађено је тијело Т.В, рођеног 1971. године", рекао је начелник Станице јавне безбједности Фоча Велимир Костовић.

Јучерашњом обдукцијом у Универзитетској болници у Фочи утврђено је да је млађи Тривун смртно страдао усљед утапања, највјероватније несрећним случајем, док је код старијег брата констатована природна смрт узрокована наглим срчаним застојем.

"Према изјавама очевидаца, млађи брат посљедњи пут је виђен 24. септембра, а старији дан касније, 25. септембра", рекао је Костовић.

Претпоставља се да је Велимир Тривун, враћајући се из сусједног села Доње Баре, прелазећи Колину, пао са брвна и утопио се у набујалој ријеци. Двојица браће живјели су сами у породичној кући у Селиштима.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милутин

29.09.2014 12:54

У Фочи свако мало настрада самоубије се или буде убијен неко углавном младји. Фочу је и Алија Изетбеговић називао шејтан градом. Хиљаде мртвих у Фочи и околини од 1941-1945 хиљаде мртвих у битци на Сутјесци , 23 000 четника из шумадије које су комунисти побили у Миљевини код Фоче и бацили у јаму понор по завршетку другог свјетског рата. Хиљаде мртвих и преко 80 оптужених за ратне злочине у Фочи у последњем рату. Константна убиства,самоубиства,несреће и пуцњаве након рата... Да је шејтан бирао себи град гдје ће живјети не би бољег нашао .

ОДГОВОРИТЕ