Foča: Sahranjena dva rođena brata

Braća Velimir /41/ i Vladimir /43/ Trivun sahranjeni su danas na mjesnom groblju na Kamenu kod Foče, nakon što je policija prije dva dana pronašla njihova tijela u blizini sela Selišta u kojem su živjeli.

Republika Srpska 29.09.2014 | 14:10
Foča: Sahranjena dva rođena brata

Velimir Trivun utopio se u rijeci Kolini u srijedu, 24. septembra, a njegov brat Vladimir, koji je dan kasnije krenuo u potragu za njim, preminuo je od srčanog udara u šumi nedaleko od sela.

Njihova tijela policija je pronašla nakon višečasovne potrage u subotu, 27. septembra. Velimirovo je bilo u koritu rijeke Koline na području Mjesne zajednice Kozja Luka, oko jedan kilometer udaljenosti od Selišta, a Vladimirovo u šumi nedaleko od mjesta gdje mu se utopio brat. Nestanak braće Trivun policiji je u subotu prijavila njihova sestra Vojislavka Krstović, koja živi u Miljevini.

"U mjestu Donji Hočići pronađeno je tijelo mlađeg brata T.V, rođenog 1973. godine, a nedaleko od rijeke Koline u bjelogoričnoj šumi, u sjedećem položaju, pronađeno je tijelo T.V, rođenog 1971. godine", rekao je načelnik Stanice javne bezbjednosti Foča Velimir Kostović.

Jučerašnjom obdukcijom u Univerzitetskoj bolnici u Foči utvrđeno je da je mlađi Trivun smrtno stradao usljed utapanja, najvjerovatnije nesrećnim slučajem, dok je kod starijeg brata konstatovana prirodna smrt uzrokovana naglim srčanim zastojem.

"Prema izjavama očevidaca, mlađi brat posljednji put je viđen 24. septembra, a stariji dan kasnije, 25. septembra", rekao je Kostović.

Pretpostavlja se da je Velimir Trivun, vraćajući se iz susjednog sela Donje Bare, prelazeći Kolinu, pao sa brvna i utopio se u nabujaloj rijeci. Dvojica braće živjeli su sami u porodičnoj kući u Selištima.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milutin

29.09.2014 14:54

U Foči svako malo nastrada samoubije se ili bude ubijen neko uglavnom mladji. Foču je i Alija Izetbegović nazivao šejtan gradom. Hiljade mrtvih u Foči i okolini od 1941-1945 hiljade mrtvih u bitci na Sutjesci , 23 000 četnika iz šumadije koje su komunisti pobili u Miljevini kod Foče i bacili u jamu ponor po završetku drugog svjetskog rata. Hiljade mrtvih i preko 80 optuženih za ratne zločine u Foči u poslednjem ratu. Konstantna ubistva,samoubistva,nesreće i pucnjave nakon rata... Da je šejtan birao sebi grad gdje će živjeti ne bi boljeg našao .

ODGOVORITE