Меси одбио Челзијевих 150 милиона еура

Рок у фудбалу је иза нас, али је у петак увече још једна "бомба" стигла из Шпаније.

Свијет 28.09.2014 | 17:33
Меси одбио Челзијевих 150 милиона еура

Наиме, каталонски медији пренијели су да је Челзи током љета понудио невјероватних 150 милиона евра (118 милиона фунти) за најбољег играча Барселоне Лионела Месија.
 
Према наводима, клауб са "Стемфорд бриџа" намјеравао је да искористи ситуацију и уздрманост каталонског клуба, послије разочаравајуће прошле сезоне.
 
Канал “ТВ3“ из Каталоније током програма пренио је да је менаџер "плаваца" Жозе Мурињо желио да искористи неодређену ситуацију Месија у Барселони и натјера власника Романа Абрамовича да пошаље понуду.
 
Ипак, ни Барселона ни 27-годишњи Аргентинац нису уопште разматрали трансфер у Лондон.
 
Подсјећамо, Челзи је у љетњем прелазном року довео Дијега Косту и Филипеа Луиса из Атлетика, као и бившег Месијевог саиграча Сеска Фабрегаса. Клуб су напустили Давид Луиз, Ешли Кол, Фернандо Торес и Френк Лампард.
 
Меси ове сезоне има нешто другачију улогу у Барси, а то се види по чињеници да је уписао шест асистенција уз три гола, у првих шест мечева сезоне.
 
Он је ове сезоне креирао 19 прилика својим саиграчима, што је највише у Европи. Мурињу је остао и те како у лошем сјећању, пошто је био посебно инспирисан у мечевима са Реал Мадридом, чији је Португалац био тренер од 2010. до 2013. године.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

греска

28.09.2014 21:21

није Месси одбио 150 милиона вец Барселона.

ОДГОВОРИТЕ