Mesi odbio Čelzijevih 150 miliona eura

Rok u fudbalu je iza nas, ali je u petak uveče još jedna "bomba" stigla iz Španije.

Svijet 28.09.2014 | 17:33
Mesi odbio Čelzijevih 150 miliona eura

Naime, katalonski mediji prenijeli su da je Čelzi tokom ljeta ponudio nevjerovatnih 150 miliona evra (118 miliona funti) za najboljeg igrača Barselone Lionela Mesija.
 
Prema navodima, klaub sa "Stemford bridža" namjeravao je da iskoristi situaciju i uzdrmanost katalonskog kluba, poslije razočaravajuće prošle sezone.
 
Kanal “TV3“ iz Katalonije tokom programa prenio je da je menadžer "plavaca" Žoze Murinjo želio da iskoristi neodređenu situaciju Mesija u Barseloni i natjera vlasnika Romana Abramoviča da pošalje ponudu.
 
Ipak, ni Barselona ni 27-godišnji Argentinac nisu uopšte razmatrali transfer u London.
 
Podsjećamo, Čelzi je u ljetnjem prelaznom roku doveo Dijega Kostu i Filipea Luisa iz Atletika, kao i bivšeg Mesijevog saigrača Seska Fabregasa. Klub su napustili David Luiz, Ešli Kol, Fernando Tores i Frenk Lampard.
 
Mesi ove sezone ima nešto drugačiju ulogu u Barsi, a to se vidi po činjenici da je upisao šest asistencija uz tri gola, u prvih šest mečeva sezone.
 
On je ove sezone kreirao 19 prilika svojim saigračima, što je najviše u Evropi. Murinju je ostao i te kako u lošem sjećanju, pošto je bio posebno inspirisan u mečevima sa Real Madridom, čiji je Portugalac bio trener od 2010. do 2013. godine.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

greska

28.09.2014 21:21

nije Messi odbio 150 miliona vec Barselona.

ODGOVORITE