Закопали је живу у гроб, жена јаукала и ударала рукама

Полиција са севера Грчке истражује наводе да се жена пробудила у ковчегу након што је већ покопана па се потом угушила пре него су успели да је ископају из гроба, преноси ББЦ.

Свијет 26.09.2014 | 19:31
Закопали је живу у гроб, жена јаукала и ударала рукама

Неколико људи који су посетили гробље близу Солуна казало је да је чуло лупање и викање из гроба, један сат након што је жена покопана. Када је ковчег откопан, она је била мртва. Раније су је прогласили мртвом лекари који су је лечили од рака.

Недуго након што су последњи рођаци напустили гробље у градићу Пераиа, пролазници и деца која су се напољу играла чули су женски глас који виче "упомоћ" из гроба. Позвали су полицију и почели да откопавају гроб, али она се угушила у ковчегу, извиестили су грчки медији.

Али, лекар који је касније прегледала тело је казао да је жена била мртва већ сатима и да није могла да буде реанимирана.

"Потпуно је немогуће да неко у стању мртвачке укочености виче и удара у ковчег на такав начин", казала је Криси Матсикоуди.

Патолог тек треба да обави обдукцију несрећне жене. Породица размишља о подизању тужбе против лекара који су је лечили од рака.

Коментари / 0

Оставите коментар