Авиони никад нису ударили у Куле близнакиње?!

Путничким авионима није било могуће извести терористички напад на Куле близнакиње у Њујорку 11. септембра 2001. године, тврди бивши пилот Џон Лир (65).

Свијет 26.09.2014 | 08:15
Авиони никад нису ударили у Куле близнакиње?!

Он је навео више чињеница којима потврђује своју тезу.

Пилот, који у каријери има више од 19.000 сати лета на више од 160 различитих авиона, каже да је физички немогуће да авиони типа Боинг том брзином коју су ударили у Куле близнакиње лете на тој висини.

- Због густине ваздуха на 300 метара од земље, авион не може да лети брзином од 870 километара на сат. Такође, у случају удара у зграду, неки делови авиона би се распали приликом судара са челичном конструкцијом - каже Лир и додаје да би неки делови и поред судара остали готово цели.

- Мотори авиона би после удара у конструкцију, и поред ударца, ипак задржали свој основни облик - наводи овај пензионисани пилот.

У мору теоретичара завере, његове речи ипак имају тежину пошто је он једини пилот који је икад добио сертификат Федералне авио-администрације, а посебну тежину има и што је бивши службеник ЦИА, пошто је летео широм света за ту обавештајну агенцију.

Он је оповргао и званичне извештаје према којима су авионима управљали отмичари.

- Неискусни пилоти не могу да управљају таквим типовима авиона. То је једноставно немогуће - тврди Лир.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Едо , Слатина - Тузла

26.09.2014 06:31

Ништа ме више не може изненадити , истина изненадила ме је људска солидарност која није познавала ни нацију , ни вјеру у мајским поплавама !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро

26.09.2014 06:33

Свака лаз и изађе на видјело, једноставно сатанском народу потребна је нафта,злато и друго богаство што Авганистан има, па су морали нешто извести да их нападну у договору као са Бин Ладеном, тако је било и са Републиком Српском, Србијом, Ираком, Либијом, итд. Све лажи и измишљотине да заварају народ јер они у НАТУ и онако знају да је све измишљотина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

26.09.2014 06:34

Па то се зна да су они то сами били...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боо

26.09.2014 07:48

Ма Америма зафалило нафте, па да отму од Ирака , добро да код нас у Босни нема ниста, само паметних политицара и спекуланата, а то Америма не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пилот

26.09.2014 19:40

Аааааааааа, нецу да будем амониман хоцу дабудем пилооооооот

ОДГОВОРИТЕ