Бразилци моле Нијемце: Хоћемо реванш!

Председник ФС Бразила апелује на Немце да одиграју пријатељски меч како би његова репрезентација спрала љагу са имена.

Фудбал 26.09.2014 | 15:15
Бразилци моле Нијемце: Хоћемо реванш!

Траума из Бело Хоризонета и даље мучи Бразилце. И мучиће ће их вероватно током целог живота... Најтежи пораз у историји бразилског фудбала и бламажа против Немаца још пеку ову фудбалски залуђену нацију.

Толико да већ размишљају о реваншу и апелују на Немце да закажу нови окршај. Бразилци желе пријатељски меч против првака света у којем ће макар једним делом покушати да им се освете за катастрофу у полуфиналу Мундијала.

Председник ФС Бразила, Хосе Марија Марин јавно апелује на Немце да пруже његовом тиму прилику за реванш.
„Желимо да играмо пријатељски меч против Немаца и да кроз њега покушамо да заборавимо на оно што се десило у Бело Хоризонтеу. То је начин да истерамо из себе неке демоне, да окренемо црну страницу у нашој историји и почнемо са новим животом. Ако треба, играћемо на њиховом терену. Јако смо заинтересовани за меч против Немаца. Нема дилеме да смо жестоко разочарали у том мечу против Немачке на Мундијалу. Сличну прилику ћемо имати на Олимпијским Играма у Рио де Жанеиру за две године и тада морамо да надокнасимо нашим навијачима патњу коју смо им приуштили на Мундијалу“, рекао је Марин.

Можда је Бразилце осоколила недавна убедљива победа Аргентине у Дизелдорфу над Немцима од 4:2, па и они мисле да могу да сервирају освету Панцерима. Али, шта ако их Немачка опет понизи? Да ли би бразилски фудбал могао да поднесе још једну катастрофу?

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Душко

26.09.2014 13:30

Овај човјек предсједник Брасила Хосе Марија Марин очигледно није дорастао функцији и боље му је да ћути

ОДГОВОРИТЕ