Brazilci mole Nijemce: Hoćemo revanš!

Predsednik FS Brazila apeluje na Nemce da odigraju prijateljski meč kako bi njegova reprezentacija sprala ljagu sa imena.

Fudbal 26.09.2014 | 15:15
Brazilci mole Nijemce: Hoćemo revanš!

Trauma iz Belo Horizoneta i dalje muči Brazilce. I mučiće će ih verovatno tokom celog života... Najteži poraz u istoriji brazilskog fudbala i blamaža protiv Nemaca još peku ovu fudbalski zaluđenu naciju.

Toliko da već razmišljaju o revanšu i apeluju na Nemce da zakažu novi okršaj. Brazilci žele prijateljski meč protiv prvaka sveta u kojem će makar jednim delom pokušati da im se osvete za katastrofu u polufinalu Mundijala.

Predsednik FS Brazila, Hose Marija Marin javno apeluje na Nemce da pruže njegovom timu priliku za revanš.
„Želimo da igramo prijateljski meč protiv Nemaca i da kroz njega pokušamo da zaboravimo na ono što se desilo u Belo Horizonteu. To je način da isteramo iz sebe neke demone, da okrenemo crnu stranicu u našoj istoriji i počnemo sa novim životom. Ako treba, igraćemo na njihovom terenu. Jako smo zainteresovani za meč protiv Nemaca. Nema dileme da smo žestoko razočarali u tom meču protiv Nemačke na Mundijalu. Sličnu priliku ćemo imati na Olimpijskim Igrama u Rio de Žaneiru za dve godine i tada moramo da nadoknasimo našim navijačima patnju koju smo im priuštili na Mundijalu“, rekao je Marin.

Možda je Brazilce osokolila nedavna ubedljiva pobeda Argentine u Dizeldorfu nad Nemcima od 4:2, pa i oni misle da mogu da serviraju osvetu Pancerima. Ali, šta ako ih Nemačka opet ponizi? Da li bi brazilski fudbal mogao da podnese još jednu katastrofu?

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Duško

26.09.2014 13:30

Ovaj čovjek predsjednik Brasila Hose Marija Marin očigledno nije dorastao funkciji i bolje mu je da ćuti

ODGOVORITE