Постављање крста нема везе са изборима

Крст је постављен јер то заслужују српске жртве и то је искључив разлог увјеравају у Савезу логораша.

Република Српска 25.09.2014 | 19:54
Постављање крста нема везе са изборима

Објашњавају да су чекали до сада јер им је онемогућено да парцела на Златишту буде преписана на Савез логораша иако је комисија за државну имовину донијела одлуку да се земљиште додијели Републици Српској. Ту одлуку оспорио је високи представник а логораши су, увјеравају жељели испровоцирати и српску јавност и високог представника. 

Кажу да ће одустати од крста ако им се дозволи градња цркве. Имају и појашњење зашто је све урађено мимо цркве и православних обичаја.

Логораши увјеравају да подизање крста на Златишту нема везе са изборима иако се све дешава у јеку предизборне кампање. Свако указивање на сличност њихових активности са изборима очигледно доживљавају као напад на Савез.

Логораши нису благонаклоно реаговали на прозивке бораца Сарајевско- романијске регије који су постављање крста на Златишту на начин на који је све урађено окарактерисали као увреду за жртве. Борцима су послали три приједлога.

Крст на Златишту изнад Сарајева постављен је у ноћи са суботе на недјељу.

БН ТВ

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

м.в.25.09.2014

25.09.2014 17:58

како те није срамота причати па ти си лажни логораш

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

25.09.2014 18:02

И овај дукић лаже на колометре. Постао пијун црвених, ко и колега му ћургузија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И САРАЈЕВО

25.09.2014 18:05

Е богами ДУКИЦИ ти лазес ти си ДОДИКОВ дупелизац а сва битна обиљезја се постављају по дану а не ноцу како то радис ти и овај нас КЛОСАРАЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његош

25.09.2014 18:08

Ало ко.у, оно није крст него двије бандере!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвеле ЦХ

25.09.2014 18:38

Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

митар

25.09.2014 18:40

Срам те и стид било. Ти ниси логорас, ти си профитер ратни који је сверцово за муслимане. Сад си слускиња Милина ал готово је. Ко си ти да има 24 х полициско ауто на користење, па си и сина залослио у Муп са филозофским факултето. Какав лазов људи драги, треба га пљунути...фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска лола

25.09.2014 20:34

Онај Дукић је потпуно небитан, битан је крст,какав је такав је !Нису га требали тако поставити,ал шта је ту је !Битно је зашто га хоће скрнавити?Зашто и ко га руши? Вјерујем да га највише желе срушити они којима су прађедови на таванима оставили Јевањђеља и Иконе своје Славе !!! Ако су то ,као што кажу двије бандере,зашто јуришате на бандере?Поздрављам све поштене и слободне муслимане,мени и већини Срба не сметају обиљежја те религије ако су нормална и умјерена,ал ми сметају радикални исламисти који ни њима ни нама неће донијети никакво добро,зато и покушавају рушити ову импровизацију обиљежја страдања и погубљења Срба. Ако су они спремни рушити ,лично сам спреман бранити,ако ништа друго ради принципа и кодекса понашања који колико видим они не познају или се желе својим поступцима истакнути из своје анонимности у друштво које поштује и туђе интересе и права !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пољопривредник

25.09.2014 20:35

људи, ово је го лопов до лопова, у политици немозес наци цеститиг и постеног цовјека. хоцемо ли опет изабрати исте или слицне ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бм

25.09.2014 20:59

Како вас није срамота вредјати логорасе васим коментарима вама ниста није свето

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Сарајево

25.09.2014 21:53

Не интересује је га Додик, А ел. Дистрибутера А. Д. пале је поставила своје двије бандере. Идејни творац клошар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукићу идиоте

25.09.2014 22:13

Дали ти уопште знаш шта је православи крст? Није то бандеа кретену један. Срби никад нису своја обиљежља ноћу постављали. Увијек за дањег вида и уз освештење. Бруко народа српског, како те није срамота. Пропаст ћеш 12. октобра заједно са оним из чијег шу..а ти вире само ципеле... Фуујјј смраду један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска лола

25.09.2014 23:35

Како те није срамота Дукићу.......Ко иза тебе стоји јадо,ко си ти...логораш? Смрад си као и твоји налогодавци !Бошњаци поздрав ,ал полако ........лажу вас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полтрончино

26.09.2014 07:32

Од логораша до полтрона! Удараш нам на интелигенцију! Уз то, ударили сте бандеру умјесто споменика. Нема пара за пристојан споменик јер сте све развалили и покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симбол

26.09.2014 18:57

Две укрстене гране на некој хумци,или како то неки казу "две укрстене бандере", симболизују крст,јер то и јесте крст.Колика је његова снага види се по коментарима у медијима.Као смета свима па и Србима.Питам се засто? Да ли нам је политика помутила мозак,замаглила оци и затворила уси, или је судеци по, "минусима" у форумима, поцело виртуелно покрставање.Свако ко на било који нацин одобрава подизање крста на Златисту буде негативно ботован.Ако је тај крст добар за оне који су га подигли,требао би бити и нама.

ОДГОВОРИТЕ